Punkty: 0 Twoje konto koszyk 0 0 prod. / 0,00Do kasy

BULT EKO SZPROTKI SUSZONE 60G

  • BULT
  • 9,90  
  • Dostępny - wysyłka w 24h

Wyjątkowej jakości suszone szprotki dla psa w biodegradowalnym opakowaniu

Eko przysmak z rybą – Suszone szprotki dla psa

Postaw na naturę! Eko przysmak z rybą dla psa od BULT – w pełni biodegradowalnym eko opakowaniu. Zawiera cenne kwasy omega 3 – tak ważne w psiej diecie. Kwasy omega 3 korzystnie wpływają bowiem na pracę mózgu, serca oraz na wzrok.

W zgodzie z naturą – cenne kwasy omega w diecie psa

Najważniejsze są jednak znajdujące się w naszych eko przysmakach – suszonych szprotkach kwasy Omega , które stanowią 60 procent mózgu i uczestniczą w budowaniu tkanki mózgowej, zapewniając jego prawidłowe funkcje. Ponadto wpływają na sierść, skórę i pazury Twojego psa.

Ryby w diecie psa – ekologicznie i zdrowo

Jest to świetna przekąska wzbogacająca dietę złożoną z podstawowej karmy suchej BULTa. Opakowana w eko opakowanie wspiera środowisko naturalne. Pamiętaj, że żaden przysmak czy gryzak nie może stanowić podstawowej diety Twojego psa. Podczas podawania zwierzęciu jakiegokolwiek przysmaku zatroszcz się o to, aby miał dostęp do wody.

Wiek psa: psy dorosłe
Przeznaczenie przysmaków dla psa: odżywcze, ogólne
Rodzaj przysmaków dla psa: mięsne, suszone
Smak przysmaku dla psów: ryba

Za ocenę każdego z zakupionych produktów otrzymasz 50 pkt. premium.

Poleć produkt! Ty i osoba, której go polecisz, otrzymacie po 100 pkt. premium.

Powiadom mnie o dostępności produktu

Dla produktu: BULT EKO SZPROTKI SUSZONE 60G

Podaj adres e-mail

Podaj numer telefonu

Nasze marki

Fundusze europejskie Program Regionalny

Fundusze europejskie Śląskie

Europejski fundusz Rozwoju Regionalnego

X
Nasz sklep internetowy stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu. Czytaj więcej...