Punkty: 0 Twoje konto koszyk 0 0 prod. / 0,00Do kasy

VERSELE-LAGA CLASSIC DOG LAMB & RICE - 20KG

  • VERSELE-LAGA
  • 145,00 (7,25 zł / kg)
  • Dostępny - wysyłka w 24h
  • Dostawa gratis.

CLASSIC DOG LAMB & RICE to kompletna karma dla dorosłych psów z jagnięciną w dobrej cenie.

Skład:

produkty pochodzenia roślinnego, zboża (ryż 4%), mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (jagnięcina 4%), oleje i tłuszcze, nasiona, minerały. drożdże, ryby i pochodne z ryb.

Analiza:

białko surowe 22%
tłuszcz surowy 10%
popiół surowy 7%
włókno surowe 2,5%
wapń 1,6%
fosfor 1,1%


Należy zawsze zapewnić psu dostęp do świeżej wody pitnej

Wiek psa: psy dorosłe
Waga psa: rasy małe < 10 kg, rasy średnie 10 - 25 kg, rasy duże 26 - 45 kg, rasy olbrzymie > 45 kg
Przykładowe rasy psów: Shih Tzu, Sznaucer Miniaturowy, West Highland White Terrier, Yorkshire Terrier, Beagle, Mops, Chihuahua, Buldog Francuski, Buldog Angielski, Cocker Spaniel, Owczarek Niemiecki, Labrador Retriever, Golden Retriever, Bokser, Dog Niemiecki, Rottweiler
Przeznaczenie suchej karmy dla psa: ekonomiczne, hypoalergiczne
Poziom aktywności psa: normalny
Rodzaj suchej karmy dla psa: karma bytowa
Smak suchej karmy dla psa: jagnięcina

Za ocenę każdego z zakupionych produktów otrzymasz 50 pkt. premium.

(5/5)

Opinie klientów

  • Ocena: (5/5)

    Judyta, W dniu: 06.11.2023

    Dobra jakość do ceny

Poleć produkt! Ty i osoba, której go polecisz, otrzymacie po 100 pkt. premium.

Powiadom mnie o dostępności produktu

Dla produktu: VERSELE-LAGA CLASSIC DOG LAMB & RICE - 20KG

Podaj adres e-mail

Podaj numer telefonu

Nasi klienci kupili również...

Nasze marki

Fundusze europejskie Program Regionalny

Fundusze europejskie Śląskie

Europejski fundusz Rozwoju Regionalnego

X
Nasz sklep internetowy stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu. Czytaj więcej...