Punkty: 0 Twoje konto koszyk 0 0 prod. / 0,00Do kasy

NATURAL-VIT KOLBATON KORONA NATURY 2x60G - ŚWINKA MORSKA

  • 10,80  
  • Dostępny - wysyłka w 24h

Kolby to wspaniały przysmak dla gryzoni. Są źródłem witamin, wapnia oraz mikro i makro elementów, a jednocześnie doskonałym źródłem zabawy i wyzwaniem polegającym na zdobywaniu pokarmu. Mieszanka ziół, warzyw i owoców stanowi doskonałe uzupełnienie karmy. Składniki zostały dobrane tak, aby wspomóc właściwe funkcjonowanie układu trawiennego, odpornościowego, serca, oraz zapewnić energię do codziennych zabaw. Dodatek ekstraktu z Yukki, spiruliny, inuliny oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych pochodzących m.in z nasion lnu pozytywnie wpływa na sierść i skórę gryzonia, poprawiając jej ogólną kondycję.

Kolby nie zawierają:

- cukru i syropu skrobiowego,
- barwników i konserwantów,
- GMO,
- ziaren zbóż.

W kartonie znajdują się dwie kolby: Jabłko z hibiskusem, Podbiał z marchewką, które można wygodnie zawiesić w klatce ulubieńca.

Skład:

Susz z lucerny, otręby pszenne, granulat aronii, jabłka, suszona: marchew, burak, pasternak, suszone: jabłko, hibiskus, liść podbiału, nasiona słonecznika, siemię lniane, żelatyna, spirulina, inulina, ekstrakt z Yukki Schidingera, materiały paszowe pochodzenia mineralnego.

Wiek świnki: dorosła
Konsystencja: mieszanka

Za ocenę każdego z zakupionych produktów otrzymasz 50 pkt. premium.

Poleć produkt! Ty i osoba, której go polecisz, otrzymacie po 100 pkt. premium.

Powiadom mnie o dostępności produktu

Dla produktu: NATURAL-VIT KOLBATON KORONA NATURY 2x60G - ŚWINKA MORSKA

Podaj adres e-mail

Podaj numer telefonu

Nasze marki

Fundusze europejskie Program Regionalny

Fundusze europejskie Śląskie

Europejski fundusz Rozwoju Regionalnego

X
Nasz sklep internetowy stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu. Czytaj więcej...