Punkty: 0 Twoje konto koszyk 0 0 prod. / 0,00Do kasy

PIPER WĄTRÓBKA WOŁOWA Z ZIEMNIAKAMI - 400G x 6

Promocja
  • DOLINA NOTECI
  • 27,00 25,00  
  • Dostępny

Karma jest lekkostrawna i bogata w białko. Dodatek wątroby wołowej, oprócz wysokiej zawartości łatwo przyswajalnej witaminy A, gwarantuje wysoką zawartość leucyny i izoleucyny oraz dostarcza żelaza i miedzi. Te składniki mineralne stymulują funkcje obronne organizmu i właściwości przeciwutleniające płynów ustrojowych. Dodatek ziemniaków pobudza dodatkowo pracę przewodu pokarmowego oraz podnosi atrakcyjność smakową karmy.

Skład:
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego 60% (w tym 4% wątróbki wołowej), warzywa (ziemniaki 7%), substancje mineralne, oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%).

Składniki analityczne:
białko – 10%, oleje i tłuszcze surowe – 7%, popiół surowy – 2,5%, włókno surowe – 0,8%, wilgotność – 78%, wapń – 0,3%, fosfor- 0,25%.

Dodatki:
Witamina D3 – 240 IU, Cynk (chelat cynkowy wodzianu glicyny, tlenek cynku) – 13 mg.

Wiek psa: psy dorosłe, psy starsze
Opakowanie karmy mokrej dla psa: puszka
Rodzaj mokrej karmy dla psa: karma bytowa
Smak mokrej karmy dla psa: wołowina
poziom aktywności psa
Waga w kg Mała aktywność/Redukcja wagi Zwykła aktywność/Utrzymanie wagi Wysoka aktywność
4 400g
6 460g
8 520g
10 600g
15 900g
20 1200g
25 1400g
30 1600g

Za ocenę każdego z zakupionych produktów otrzymasz 50 pkt. premium.

Poleć produkt! Ty i osoba, której go polecisz, otrzymacie po 100 pkt. premium.

Powiadom mnie o dostępności produktu

Dla produktu: PIPER WĄTRÓBKA WOŁOWA Z ZIEMNIAKAMI - 400G x 6

Podaj adres e-mail

Podaj numer telefonu

Nasze marki

Fundusze europejskie Program Regionalny

Fundusze europejskie Śląskie

Europejski fundusz Rozwoju Regionalnego

X
Nasz sklep internetowy stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu. Czytaj więcej...