Punkty: 0 Twoje konto koszyk 0 0 prod. / 0,00Do kasy

PIPER SERCA KURCZAKA Z RYŻEM BRĄZOWYM - 500G x 5

Zestaw
  • PIPER
  • 37,50 36,00  
  • Dostępny - wysyłka w 24h

Karma dostarcza wysokiej jakości białko bogate w aminokwasy – lizynę i leucynę. Jagnięcina jest cennym źródłem żelaza i miedzi – składników mineralnych podnoszących odporność organizmu oraz odpowiadających za prawidłową funkcję krwi i układu krążenia. Tłuszcz z tego gatunku mięsa ma wysoką zawartość kwasów tłuszczowych z rodziny n-3 i n-6, które stymulują funkcje skóry. Marchewka wzbogaca karmę we włókno pokarmowe, które daje uczucie sytości i stymuluje pracę przewodu pokarmowego oraz urozmaica smak karmy.

Skład:

Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego 60% (w tym 4% serc z kurczaka), zboża (ryż naturalny brązowy 4%), substancje mineralne, oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%).

Analiza:

białko: 10%
oleje i tłuszcze surowe: 7%
popiół surowy: 2,5%
włókno surowe: 0,8%
wilgotność: 78%
wapń: 0,3%
fosfor: 0,25%


Dodatki na 1 kg karmy:

Witamina D3: 240 IU, Cynk (chelat cynkowy wodzianu glicyny, tlenek cynku): 13 mg.

Wiek psa: psy dorosłe
Opakowanie karmy mokrej dla psa: saszetka
Rodzaj mokrej karmy dla psa: karma bytowa
Smak mokrej karmy dla psa: kurczak

Za ocenę każdego z zakupionych produktów otrzymasz 50 pkt. premium.

(5/5)

Opinie klientów

  • Ocena: (5/5)

    MAREK, W dniu: 20.04.2022

    bardzo smaczne

Poleć produkt! Ty i osoba, której go polecisz, otrzymacie po 100 pkt. premium.

Powiadom mnie o dostępności produktu

Dla produktu: PIPER SERCA KURCZAKA Z RYŻEM BRĄZOWYM - 500G x 5

Podaj adres e-mail

Podaj numer telefonu

Nasze marki

Fundusze europejskie Program Regionalny

Fundusze europejskie Śląskie

Europejski fundusz Rozwoju Regionalnego

X
Nasz sklep internetowy stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu. Czytaj więcej...