Punkty: 0 Twoje konto koszyk 0 0 prod. / 0,00Do kasy

ACANA DOG TREAT YORKSHIRE PORK 92G

Nowość
  • ACANA
  • 49,00  
  • Dostępny

ACANA YORKSHIRE PORK

PRZYSMAKI ACANA YORKSHIRE PORK PRZEPEŁNIONE SĄ WARTOŚCIAMI ODŻYWCZYMI, NATURALNYM SMAKIEM I SĄ DLA TWOJEGO PSA IDEALNĄ NAGRODĄ, DOSTOSOWANĄ DO JEGO EWOLUCYJNYCH POTRZEB. OPARTE SĄ NA JEDNYM ŻRÓDLE BIAŁKA ZWIERZĘCEGO.

Nasza wieprzowina pochodzi od zwierząt etycznie chowanych na farmach Alberty. Dostarczana jest do naszej kuchni świeża, a następnie łączona z dynią piżmową oraz kwiatem lawendy z Kolumbii Brytyjskiej. Składniki poddawane są delikatnej liofilizacji, by stworzyć idealną kompozycję wartości odżywczych oraz naturalnego smaku i aromatu, zamkniętą w pożywnych przysmakach, które Twój pies pokocha. Przeczytaj skład a na pewno się z nami zgodzisz.

Składniki:

Świeża wątroba wieprzowa (50%), świeża wieprzowina heritage (30%), świeża (19,5%), korzeń cykorii, ostropest plamisty, korzeń łopianu, kwiat lawendy, korzeń prawoślazu lekarskiego.

Składniki analityczne:

Białko surowe 37%, Tłuszcz surowy 43%, Włókno surowe 3%, Wilgotność 5%.

Wiek psa: szczenięta, szczenięta do 3go miesiąca, szczenięta od 3go miesiąca, psy dorosłe, psy starsze
Przeznaczenie przysmaków dla psa: bezzbożowe, ogólne
Rodzaj przysmaków dla psa: mięsne, suszone
Smak przysmaku dla psów: wieprzowina

Za ocenę każdego z zakupionych produktów otrzymasz 50 pkt. premium.

Poleć produkt! Ty i osoba, której go polecisz, otrzymacie po 100 pkt. premium.

Powiadom mnie o dostępności produktu

Dla produktu: ACANA DOG TREAT YORKSHIRE PORK 92G

Podaj adres e-mail

Podaj numer telefonu

Nasze marki

Fundusze europejskie Program Regionalny

Fundusze europejskie Śląskie

Europejski fundusz Rozwoju Regionalnego

X
Nasz sklep internetowy stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu. Czytaj więcej...