Punkty: 0 Twoje konto koszyk 0 0 prod. / 0,00Do kasy

ANIMONDA GRANCARNO JUNIOR WOŁOWINA + SERCA INDYKA - 12x400G

Promocja
  • ANIMONDA
  • 60,00 57,00 (11,88 zł / kg)
  • Dostępny

Animonda GranCarno Junior to karma specjalnie dostosowana do potrzeb szczeniąt i młodych psów: idealna zawartość składników mineralnych, a kawałki mięsne karmy dopasowane do wieku psa

Animonda GranCarno jest produkowana wyłącznie ze starannie wyselekcjonowanego, świeżego mięsa, które zostaje pokrojone w smakowite oraz łatwe do pogryzienia kawałeczki. Specjalny zestaw antyoksydantów zawartych w karmie Animonda GranCarno zapewnia ochronę systemu immunologicznego i wzmocnioną odporność szczeniąt i młodych psów.
Podając swojemu psu karmę Animonda GranCarno Junior zapewniasz mu zbilansowane odżywiane, dopasowane do jego specyficznych potrzeb w fazie wzrostowej. Animonda GranCarno tego karma zachwyca smakiem prawdziwego mięsa. Smakiem, który psy cenią najbardziej.

Skład:

wołowina (60%, mięso, wątróbka, płuca, serca, nerki, wymiona), bulion (31%), serca indycze (8%), węglan wapnia, olej z łososia (0,2%).

Analiza:

  • Białko 10,50 %
  • Tłuszcz 7,00 %
  • Błonnik 0,40 %
  • Popiół 2,00 %
  • Woda 79,00 %

Wiek psa: szczenięta
Smak mokrej karmy dla psa: indyk, wołowina, serca

Za ocenę każdego z zakupionych produktów otrzymasz 50 pkt. premium.

Poleć produkt! Ty i osoba, której go polecisz, otrzymacie po 100 pkt. premium.

Powiadom mnie o dostępności produktu

Dla produktu: ANIMONDA GRANCARNO JUNIOR WOŁOWINA + SERCA INDYKA - 12x400G

Podaj adres e-mail

Podaj numer telefonu

Nasi klienci kupili również...

Nasze marki

Fundusze europejskie Program Regionalny

Fundusze europejskie Śląskie

Europejski fundusz Rozwoju Regionalnego

X
Nasz sklep internetowy stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu. Czytaj więcej...